Neuromed project
Image default
Business

Populaire plastische ingrepen

De meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland zijn de ooglidcorrectie bovenoogleden en de borstvergroting. Veel Nederlanders hebben namelijk last van hangende oogleden en willen hier graag iets aan veranderen. Bij een bovenooglid correctie wordt overtollig vet verwijderd boven de ogen. Het is een behandeling die onder plaatselijke verdoving gedaan kan worden en duurt vaak niet langer dan 45 minuten. De operatie staat bekend om het erg positieve resultaat. Mensen zien er ineens jaren jonger uit voor de ooglidcorrectie prijs van 365 euro bij de kliniek van  Faceland. Dit is een totaalprijs voor een behandeling van beide ogen.

Daarnaast vormen borsten de grootse onzekerheid van vrouwen in Nederland en is dit de meest uitgevoerde ingreep. Vollere borsten kunnen zorgen voor een verbeterde kwaliteit van leven en geeft meer zelfvertrouwen aan de vrouwen. Borsten karakteriseren het uiterlijk van de vrouw en zijn dus erg belangrijk. De borstvergroting prijs die Faceland biedt voor het uitvoeren van deze operatie is 2390, wat erg voordelig is.

Cosmetische ingrepen zijn sinds 1997 met ongeveer 80% gestegen. Zo onderging zes op de duizend inwoners in 2011 een cosmetische ingreep. Vooral veel vrouwen kiezen voor een borstvergroting en dit komt door het toenemende zelfbewustzijn met aandacht voor vrouwelijke vormen. Bovendien is dit aantal ook gestegen door de verbeterde technieken op het gebied van plastische chirurgie. Daarnaast komt er ook steeds meer acceptatie van de maatschappij voor cosmetische en plastische ingrepen. Vrouwen willen graag een borstvergroting omdat zij zich onzeker voelen over kleine borsten of doordat zij de stevigheid zijn verloren na het krijgen van kinderen en het geven van borstvoeding. De ooglidcorrectie wordt vaak uitgevoerd doordat mensen hangende oogleden krijgen nadat zij ouder worden. Dit kan ervoor zorgen dat het zicht belemmerd wordt, iemand last krijgt van hoofdpijn of vermoeidheid en daarnaast kan het een drukkend gevoel geven en kunnen de ogen gaan tranen.

http://faceland.nl