Neuromed project
Image default
Fashion and Clothing

Mitä kannattaa huomioida ostaessa kenkiä netistä?

Nettikaupoista saa kätevästi ostettua kengät vaikka koko perheelle sängyllämaaten, ja pian ne jo kannetaan esimerkiksi Postin pakettiautomaattiin sinua odottamaan. Valikoimaa on paljon, ja ostaessa kannattaa muutama asia pitäämielessään. Kirjoitimme ylös sinulle pienen oppaan helpottamaan ostotapahtumaasi:

Ensinnäkin, tarkista aina nettikaupan luotettavuus. Toimitusehdot, selkeät tuote- ja hintatiedot, kuvat myytävistätuotteista ovat merkkejäluotettavasta kaupasta. Myös muiden ihmisten suositukset ja kaupan laaja valikoima kielivät siitä, ettäkyseisestäpaikasta voi huoletta tilata. Kiinnitähuomiota myös tekstien kirjoitusasuun.

Valikoima: Varsinkin, jos teitäon perheessäenemmän ja olette saaneet vaikkapa kutsun kesän juhliin, saatatte kaikki tarvita uudet juhlakengät. Silloin kannattaa suunnata kauppaan, jossa on laaja valikoima ja löytyy niin naisten kengät, miesten kengät kuin lasten kengätkin.

Tuotetiedot: ostaessasi kengät mistätahansa nettikaupasta, tutustu siihen, mitäkengistäkerrotaan. Mitämateriaalia kengät ovat, millainen pohja tai korko niissäon. Ostopäätös tapahtuu aina sen perusteella, mitätuotteesta on kerrottu, joten ammattimainen kauppa panostaa näihin tietoihin.

Kokotaulukko: koska et pääse koittamaan kenkääjalkaasi, tutustu kaupan tai kyseisen kengän kokotaulukkoon. Hyväidea on käydäirrottamassa ja mitata jonkun sinulle sopivan kengän pohjallinen. Hyvissäkaupoissa on kokotaulukko, joka kertoo koon monen eri maan standardeilla, esimerkiksi sentteinä, tuumina ja vastaavina kaupan itse käyttäminä kokoina. Jos emmit kahden koon välillä, ota aina se isompi vaihtoehto.

Vaihto- ja palautusoikeus: tarkista jo ennen tilaamista palautus- ja vaihtoehdot, jos käykin niin, ettäjoudut vaihtamaan tilaamasi kengät. Hyväja luotetava kauppa tekee myös tästähelpon ja nopean prosessin asiakkaalle.

Etsintäähelpottamaan nettikaupan hakurajaukset: hyvässäja ammattimaisessa verkkokaupassa on käytössäalusta, jossa asiakas pääsee rajaamaan tuotehakuaan mahdollisimman monella eri kriteerilläja ominaisuudella. Jos päätyy selaamaan vain kategorian etusivua rajaamatta yhtään, voi nopeasti tulla runsauden pula ja keskittymiskyky hajaantuu satojen kenkien kuvia tuijottaessa. Hyvät rajausmahdollisuudet löydät esimerkiksi täältä.

Muista tarkistaa vielätilatessa, ettäkirjoitat varmasti tietosi oikein, se helpottaa prosessin sujuvuutta. Nyt edessäsi onkin enääse paras osuus: uusien kenkien shoppailu!

https://www.jjshouse.com/fi/Kengat-c84/Miesten_p41890i41894/