Neuromed project
Image default
Fashion and Clothing

Hvordan planlegge ditt destinasjonsbryllup

Å planlegge et destinasjonsbryllup kan både være utrolig morsomt, men det kan også fort bli frustrerende og stressende dersom man ikke passer på å planlegge skikkelig. Det første du bør gjøre er å bestemme deg for et budsjett og forsøke å være ute i god tid slik at du kan spare penger på bestilling av reise og opphold. Gjennom å bestille flyreisen i god tid dersom du skal ta fly, kan du spare mye på billetter – og det samme kan gjestene. I tillegg kan det være lurt å reise når det ikke er høysesong dersom du skal arrangere bryllupet på et populært feriested.

Velg og bestill antrekk tidlig

Når du skal velge antrekk bør du ha bestemt deg for destinasjon først, slik at du kan planlegge antrekket i forhold til hvordan været og klimaet er i den perioden du skal holde seremonien. Hos JJ’s House kan du finne kjoler som passer uansett hvor i verden du ønsker å feire bryllupet. Du bør sørge for å bestille brudekjole i god tid før avreise slik at du får tid til å gjøre eventuelle tilpasninger før du skal reise. En annen ting man bør tenke over er at man skal klare å få plass til å pakke med seg kjolen når man skal reise. Det kan derfor være en fordel å velge en brudekjole som ikke har et altfor stort skjørt, slik at den er lettere å få fraktet med seg.

Send ut invitasjoner tidlig og tenk over gjestenes budsjett

Man ønsker selvsagt at flest mulig skal ha muligheten til å delta, og ved å sende ut invitasjoner tidlig øker du sjansen for at gjestene er ledig. Du bør også tenke på at gjestene skal ha råd til å komme og gjestenes kostnader er derfor lurt å tenke på.

https://www.jjshouse.no/