Neuromed project
Image default
Kids

Waarom een zadelhoesje voor je fiets handig is

In Nederland en België wordt heel wat afgefietst. Vooral in grote steden word massaal de fiets gepakt. Het verkeer staat daar vrijwel altijd stil waardoor je met de fiets vaak nog sneller op de plaats van bestemming aankomt dan met de auto. Om spullen te vervoeren wordt vaak gebruik gemaakt van fietstassen, van een fietsmand, een fietskrat of bagagespin. Het gros van de mensen zoekt hiervoor duidelijk naar iets functioneels. Iets dat werkt, maar niet te veel geld kost. Ongeveer 40% van de mensen maakt er een feestje van en zorgt niet alleen voor functionele fietsaccessoires, maar ook hippe fietsaccessoires.

Voor deze mensen vonden wij de leukste website in fietsaccessoires, namelijk: Pimpjefiets.nl

Naast bloemenslingers, fietsstickers, fietsbellen en fietstassen worden hier ook fietszadelhoesjes verkocht. Wij vroegen ons af: Wat is nou de functie van zo’n zadelhoesje? Of is er geen functie maar koop je dit puur voor de fun???

Wij zochten het uit!

 

Het zadelhoesje met de leuke print van het merk Bikecap heeft naast die decoratieve functie, ook wel degelijk een werkende functie. Het hoesje is namelijk waterdicht. Stel, het heeft zojuist buiten staan plenzen, maar jij bent nu net vrij van school. Dan kan het buiten wel droog zijn, maar dan is je fietszadel nog drijfnat. Kun je je voorstellen? Niets is zo vervelend als zo’n drijfnat zadel. Dat regenwater kruipt gelijk omhoog je onderbroek in en voelt zeer onaangenaam. Nou met zo’n bikecap zadelhoesje heb je dus nooit meer een nat zadel. Je haalt namelijk je zadeldekje van je zadel en je kunt comfortabel plaatsnemen op het kurkdroge fietszadel. Een perfecte deal dus, en dat voor nog geen tientje! Kijk snel welke print het beste bij jouw stijl of fiets past! Er is veel keuze bijvoorbeeld, zadelhoesjes met stippen, met ruitjes, met gras, in effen kleuren, met oude cassettebandjes en bloemenprintjes.