Neuromed project
Image default
Transport and Transportation

Veiligheidstips Voor Vliegveld Parkeren – Bent u voorzichtig?

Veiligheidstips Voor Vliegveld Parkeren – Bent u voorzichtig?

 

Door binnen of buiten het terrein van een vliegveld te parken kan u ervoor zorgen dat uw auto veilig is wanneer u reist. Als u een beveiligd parkeerplaats gebruikt, zal er op uw auto worden gepast, zelfs als u duizenden kilometers verder weg bent. Maar niet alle parkeerplaatsen buiten het vliegveld zijn hetzelfde. Het parkeren van uw auto kan risico’s met zich meebrengen. Overweeg daarom enkele tips voor het veilig parkeren bij een vliegveld voordat u een keus maakt.

Kies voor een vliegveldparkeerplaats die goede verlichting heeft en waar regelmatig wordt gereisd van en naar het vliegveld. Soms wordt er gesproken van off-site parkeren en dat kan dan twee dingen betekenen. In het ene geval wordt er een budgetvriendelijke parkeerplaats bedoeld op het vliegveld zelf die tegen lage kosten wordt aangeboden. In het andere geval wordt er een parkeerplaats bedoeld die zich buiten het vliegveld bevindt en in privaat bezit is. De privé parkeerplaatsen bevinden zich op zo’n anderhalve kilometer afstand van de terminals en kunnen u heen en terug rijden. Als u kiest voor een dergelijke parkeerlocatie in een nabij gelegen gemeente, probeer dan erachter te komen wat de veiligheidsmaatregelen zijn en hoe de verlichting is geregeld. Er zijn bepaalde faciliteiten die valet parkeren aanbieden, of u naar uw auto begeleiden zodat in u niet alleen rond hoeft te lopen.

Goede verlichting en vele beveiligingscamera’s zijn een goede indicatie dat uw nabij gelegen parkeerplaats dienstverlener goed op uw auto zal passen. Doe navraag over de aanwezig van camera’s op de parkeerlocatie. Voor meer veiligheid is het van belang om waardevolle bezittingen uit het zich te laten. Neem alle waardevolle bezittingen met u mee, of zet ze op slot in uw kofferbak. Wanneer u op het punt staat om uw auto te verlaten om de bus te nemen vanaf de budgetvriendelijke parkeerplaats of wanneer u wacht op een pendelbus op een private parkeerplaats, controleer alles dan nog een keer voor de zekerheid.

Wanneer u terug komt van uw reis, haal uw auto dan het liefst op met een begeleider of in een groep als dit mogelijk is. Zorg ervoor dat u de autosleutels in uw hand heeft zodat u niet ernaar hoeft te zoeken wanneer u bij uw auto bent. Onthoud dat sleutels ook als wapen kunnen worden ingezet tegen een aanvaller. Kijk altijd om u heen en ook in de auto voordat u de autodeur opent. Stap vervolgens vlug in. Op het moment dat u in de auto bent moet u niet aarzelen en de auto starten en vertrekken. Door deze veiligheidstips te volgen vergroot u de kans dat u niets overkomt gedurende uw reizen.

Bezorgd Over Parkeren Voordat U Vliegt?

Lees meer over alle opties in om uw auto te parkeren op vliegveld Eindhoven doet u er zeker goed aan om de website van Eazzypark te bezoeken. Hier vindt u alle opties om goedkoop, lang en voordelig te parkeren tijdens je vakantie.

https://eazzypark.nl/