Neuromed project
Image default
Household

Fuave ACB07K01

De Fuave ACB07K01 is de best verkochte mobiele airco van 2020 van de webshop Coolblue op dit moment. Hierdoor koop je een apparaat die bij je past. Dat sowieso. Daarnaast weet je zeker dat je een goedkoop apparaat in huis haalt. Voor nog geen driehonderd euro heb je een draagbare airconditioner van het huismerk van Coolblue.

In dit artikel lees je alles over de Fuave ACB07K01. Zo lees je niet alleen wat dit apparaat allemaal kan, maar ook wat klanten ervan vinden. Zo weet je aan het einde van dit artikel precies waar je op moet letten bij het kopen van de beste mobiele airco.

Fuave ACB07K01 beschrijving

De Fuave ACB07K01 is beschreven als een van de goedkoopste en kwalitatiefste mobiele airco’s van 2020. Hierdoor koop je altijd een goed apparaat. Let erop dat dit een apparaat met afvoerslang is. Een mobiele airco zonder slang bestaat helaas niet. 

Met de Fuave ACB07K01 koel je een kleine kamer tot 21 m2. Let erop dat je dan wel een goede isolatie moet hebben. Want zonder goede isolatie koelt dit apparaat maar tot 14 of 12 m2. Hierdoor heb je dan een airconditioner voor in de allerkleinste kamers.

Functies

Met dit apparaat kun je gemakkelijk instellen tot wanneer je wilt koelen. Er zit een handige timer op. Hiermee koel je de kamer gemakkelijk af. Ook kun je de uitblaasrichting naar wens aanpassen. Dit doe je helaas niet met de meegeleverde afstandsbediening, maar wel handmatig.

Ook zit er een handleiding en afvoerslang + raamafdichtingkit bij. Deze hoef je er dus niet meer los bij te bestellen. Wel zo handig! Ook kun je eenvoudig de verschillende functies van dit apparaat met de afstandsbediening bedienen.

Er zit geen verwarmingsfunctie op de Fuave ACB07K01. Daarnaast kun je er ook de lucht niet meer reinigen. Dit is een apparaat die enkel is bedoeld om de kamer met ongeveer 10 graden te koelen. 

Prijs

De prijs van de Fuave ACB07K01 is 299 euro. Op dit moment kun je ‘m alleen bij Coolblue bestellen. Dat komt omdat dit een model is uit het huismerk van Coolblue: Fuave. 

Weet je nog niet zeker of je dit apparaat wilt kopen? Dat snappen we. Daarom kan het slim zijn om te kijken bij de beste mobiele airco’s van 2020. Waar we in het begin van dit artikel naartoe verwezen. Zo heb je alles bij elkaar in één overzicht.

Wanneer je de Fuave ACB07K01 gaat kopen: alvast veel plezier ervan!