Neuromed project
Image default
Offers

Financiën en je horoscoop

Veel handelaars die zeer succesvol zijn in de wereld maken gebruik van financiële astrologie en ze kunnen geweldige prestaties leveren binnen de markt. De meeste handelaren zijn echter nogal sceptisch wanneer ze leren over de toepassing van astrologie in de handel.

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de meesten zo achterdochtig zijn. Het belangrijkste is de misvattingen die gewoonlijk worden opgeroepen door de loutere vermelding van astrologie. Als je erover nadenkt, is het enige dat in je opkomt het waarzeggerij en het hele psychische fenomeen. De meeste mensen associëren het met de sterrenbeelden in je horoscoop. Financiële astrologie heeft echter niets te maken met de misvattingen. Er is geen waarzeggerij hier. Er is echter kennis die is gebaseerd op een tangentiële verbinding met de dierenriem.

Hoe het werkt

Financiële astrologie helpt ons inzicht te krijgen in alle ingewikkelde werkingen van allerlei soorten economisch beleid, valutamanipulaties en -bewegingen en bedrijfsacties binnen markten. Er zijn veel inzichten die financiële astrologie daadwerkelijk biedt. Ze kunnen op een gedisciplineerde en pragmatische manier worden toegepast op alle persoonlijke handel.

Het proces is heel eenvoudig. De handelaar zoekt naar verschillende correlaties die bestaan tussen de bewegingen en cycli binnen markten. Wanneer ze worden gevonden, worden de herhalingen gebruikt als een hulpmiddel dat kan worden gebruikt voor tijdtransacties.

Typisch, de sterren en de markten zijn beide bestudeerd. Het is belangrijk om op verschillende trends te letten en alle gegevens over historische prijspatronen te bekijken om verschillende effecten van de uitlijning van de planeet te testen.

De reguliere cycli

Meestal bewegen planeten in een ritme dat vrij regelmatig is. Hun beweging door het zonnestelsel neemt echter verschillende snelheden. De interacties die harmonisch zijn, kunnen een oneindigheid aan annulaire relaties en impulsen creëren.

De dynamiek van de planeten is erg complex en ze blijven herhalen met intervallen die eigenlijk voorspelbaar zijn. Wanneer deze overeenkomen met dieptepunten en hoogtepunten in de markten, met schommelingen in de trends, kunnen ze worden gebruikt om de veranderingen in marktbewegingen en toekomstige prijzen te voorspellen.

Er zijn enkele interacties met de planeet, de maan en de zon kunnen soms overeenkomen met de belangrijkste dieptepunten en hoogtepunten binnen de markt met een zeer verrassende trendomkering. De aandelenhandelstrategie maakt gebruik van empirische verificatie en back-testing. De overeenkomsten tussen de marktbewegingen en de planetaire cycli worden gebruikt in de strategie. Dit lijkt te werken omdat er veel succes is geboekt na het gebruik ervan.

Verduisteringen

Er zijn veel astrologische gebeurtenissen die het gedrag van de markt beïnvloeden, maar een van de grootste is de zonsverduistering. Meestal kunnen we in de loop van een jaar ongeveer twee verduisteringen hebben, hoewel niet alle op sommige locaties zichtbaar zijn. De verduisteringen kunnen in verschillende tijden in de lucht verschijnen. De invloed die ze hebben, kan goed worden waargenomen binnen de ontroerende emoties die markten over de hele wereld kunnen stimuleren. De gebeurtenissen die plaatsvinden net voor een zonsverduistering zullen ongetwijfeld veel aandacht krijgen, maar trainen slecht en met resultaten die zeer teleurstellend kunnen zijn.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/