Neuromed project
Image default
Business

Facelift

Naarmate je ouder wordt, veranderd je huid. De stevigheid en elasticiteit van de huid wordt namelijk steeds minder en daarnaast verminderd je vochtgehalte ook. Door deze factoren ontstaan er rimpels in het gezicht. Door de verminderde stevigheid en elasticiteit gaat de huid namelijk hangen. Veel mensen zijn hier niet blij mee en zouden er graag iets aan willen veranderen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een facelift te nemen. Een facelift is een behandeling dat bestaat uit verschillende elementen. Je kan zelf bepalen welke behandeling je van de facelift zou willen hebben omdat ze erg van elkaar verschillen. Waar je vroeger direct onder het mest moest wanneer je iets aan je lichaam wilde veranderen, zijn er nu veel mogelijkheden met cosmetische ingrepen. Vaak hoef je dan niet geopereerd worden maar kan je iets doen door bijvoorbeeld botox injecties.

Het eerste element van een facelift is dat je je gezicht moet ontspannen. Een te sterke mimiek kan er namelijk voor zorgen dat je veel boos kijkt en wanneer dit zo is, moet je je gezicht ontspannen. Door middel van botox kan dit gedaan worden omdat het zorgt dat bepaalde spiertjes in je gezicht door de botox verlammen waardoor het ontspannen raakt en dus meer rust uitstraalt in plaats van een boze uitstraling. Het tweede element van een facelift is het opvullen van rimpels en lijntjes in het gezicht. Daarnaast bestaat het derde element uit het volume van je gezicht herstellen door botox in te spuiten op de goede plekken in het gezicht. Het laatste element is revitalisatie waarbij ze een doffe en grauwe huid doen verbeteren.

Een liquid facelift geeft aardig wat voordelen. Het zorgt namelijk voor veel minder littekens, minder lange hersteltijd en daarnaast is de kans op complicaties ook veel minder groot. Dit zijn voordelen en daarom besluiten steeds meer mensen voor de liquid facelift te gaan in plaats van normale facelift. Vooral omdat je bij een facelift niet onder het mes hoeft. een liquid facelift en botox kosten verschillen per kliniek en wat je precies wilt laten doen.

http://faceland.nl