Neuromed project
Image default
Auto

Controle in wagenpark door blackbox auto

Een goed wagenpark is niet zomaar opgezet. Iedere wagenparkbeheerder of fleet manager wil zoveel mogelijk controle in zijn of haar wagenpark. Om dat eenvoudiger te maken bestaat speciale fleet management software. In iedere auto wordt een blackbox gemonteerd. Na de installatie meet de blackbox in de auto locaties en verstuurt de locaties naar een online account. U weet nu waar alle auto’s zich bevinden en heeft inzicht in tal van functionaliteiten.

 

Doel wagenparkbeheerder

Een efficiënt fleet management. Dat is waar iedere wagenparkbeheerder naar streeft. Met behulp van een blackbox in de auto, heeft u de beschikking over GPS tracking door héél Europa, volledige rittenregistratie, inzicht in brandstofverbruik, urenregistratie, rapportagetools, koppelingen met externe applicaties, beheer via online software en smartphone app en meer. De fleet management software zorgt ervoor dat u een controle krijgt over het wagenpark. Stuur de planning aan op basis van recente locaties en bespaar veel tijd.

Voordelen blackbox auto

De blackbox in de auto is samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften. Het is mogelijk om locaties van voertuigen op de kaart te zien en u kunt inzoomen tot op straatniveau. Maar daarnaast is het ook mogelijk om volledige ritten en routes die zijn afgelegd te zien. U heeft inzicht in gereden snelheden, brandstofverbruik, meldingen bij snelheden, sabotage, diefstal en meer. Beschikt u over een wagenpark met auto’s die aan de werknemer worden meegegeven als auto van de zaak? De blackbox houdt een volledige rittenregistratie bij. Deze gegevens worden verwerkt in het online account en zijn te downloaden naar PDF, Excel of een Fiscaal rapport voor de Belastingdienst. Ook leuk: houd jullie eigen competitie bij: wie heeft het zuinigst gereden? Met het inzicht in het brandstofverbruik is dit eenvoudig te controleren, net als wie de hoogte snelheden heeft gereden in de auto.

https://www.trackjackeurope.com/blackbox/