Neuromed project
Image default
Tourism

Bijzonder overnachten in Overijssel

Kijk, of je nu één nachtje blijft of enkele weken, een verblijf in Overijssel is altijd bijzonder. Want overnachten in Overijssel is kiezen voor een verblijf waarin rust, natuur, cultuur en reuring hand in hand gaan. Perfect voor een romantische getaway, of voor een korte break met het hele gezin.

Als je echter écht wilt uitpakken, dan boek je niet zomaar een hotelletje. Dan zoek je even verder naar een bijzondere plek om te overnachten. En wat dat betreft hebben we in Overijssel genoeg.

Bijzondere B&B

Het aanbod aan kleinschalige Bed and Breakfasts in Overijssel zal je verrassen. Bij deze accommodaties wordt je verwelkomd door de eigenaar zelf en krijg je een persoonlijke behandeling die je bij de grotere hotels niet gewend bent.

Unieke overnachtingsmogelijkheden

Wist je dat je ook kunt overnachten in unieke gebouwen? Sluit jezelf en je geliefde op in een oude gevangenis. Spendeer een paar nachtjes in een oud klooster, of voel je de koning te rijk op één van de vele landgoederen in Overijssel. Dat is pas bijzonder overnachten.

Helemaal uniek is dat je zelfs kunt overnachten in de Watertoren Lutte. Hier komen historie en moderne tijd weer bij elkaar. Je hoeft niet bang te zijn voor natte voeten, want de watertoren wordt niet meer gebruikt. Dit gemeentelijk monument uit 1932 is bijna 50 meter hoog. Tegenwoordig is het een erg populaire plek voor overnachtingen en trouwerijen.

Liever slapen in een echte Indianentent (tipi), in een boomhut, een yurt of een ouderwetse pipowagen? Yep, ook dat is mogelijk in Overijssel.

Ook bijzonder: midden tussen de koeien in slaap vallen in een van de grondulows in Heeten, of de hele nacht naar de sterren staren terwijl je in je Sterrenkubuswoning op bed ligt.

Je kunt het zo gek niet bedenken…

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan in Overijssel. De provincie waar ondernemende locals continu zoeken naar nieuwe manieren om jou de kans te geven om bijzonder te overnachten in Overijssel.  En het mooiste van alles, we hebben het je enorm makkelijk gemaakt om deze speciale accommodaties te vinden. We hebben ze namelijk netjes voor je op een rijtje gezet op onze site. Blader eens rustig door het aanbod. Iets gevonden waar je wel eens een of meer nachtjes wilt verblijven? Dan is het boeken van je verblijf met een paar klikken geregeld.

Laat de voorpret maar beginnen.