Browse Category

Auto

Controle in wagenpark door blackbox auto

Een goed wagenpark is niet zomaar opgezet. Iedere wagenparkbeheerder of fleet manager wil zoveel mogelijk controle in zijn of haar wagenpark. Om dat eenvoudiger te maken bestaat speciale fleet management software. In iedere auto wordt een blackbox gemonteerd. Na de installatie meet de blackbox in de auto locaties en verstuurt de locaties naar een online account. U weet nu waar alle auto’s zich bevinden en heeft inzicht in tal van functionaliteiten.

 

Doel wagenparkbeheerder

Een efficiënt fleet management. Dat is waar iedere wagenparkbeheerder naar streeft. Met behulp van een blackbox in de auto, heeft u de beschikking over GPS tracking door héél Europa, volledige rittenregistratie, inzicht in brandstofverbruik, urenregistratie, rapportagetools, koppelingen met externe applicaties, beheer via online software en smartphone app en meer. De fleet management software zorgt ervoor dat u een controle krijgt over het wagenpark. Stuur de planning aan op basis van recente locaties en bespaar veel tijd.

Voordelen blackbox auto

De blackbox in de auto is samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften. Het is mogelijk om locaties van voertuigen op de kaart te zien en u kunt inzoomen tot op straatniveau. Maar daarnaast is het ook mogelijk om volledige ritten en routes die zijn afgelegd te zien. U heeft inzicht in gereden snelheden, brandstofverbruik, meldingen bij snelheden, sabotage, diefstal en meer. Beschikt u over een wagenpark met auto’s die aan de werknemer worden meegegeven als auto van de zaak? De blackbox houdt een volledige rittenregistratie bij. Deze gegevens worden verwerkt in het online account en zijn te downloaden naar PDF, Excel of een Fiscaal rapport voor de Belastingdienst. Ook leuk: houd jullie eigen competitie bij: wie heeft het zuinigst gereden? Met het inzicht in het brandstofverbruik is dit eenvoudig te controleren, net als wie de hoogte snelheden heeft gereden in de auto.

https://www.trackjackeurope.com/blackbox/

Is een GPS tracker veilig?

Is het gebruik van een GPS tracker veilig? En ben ik de enige die de locaties van een GPS tracker kan inzien? Het antwoord hierop is helaas dat niet iedere GPS tracker veilig is. Een GPS tracker van bijvoorbeeld Aliexpres heeft geen CE-markering, is te hacken en daardoor kan het zo zijn dat er meerdere mensen de locatie van uw GPS tracker kunnen zien. Om hierin te helpen hebben we een checklist samengesteld met aandachtspunten.

 

CE-markering

Een CE-markering op een GPS tracker betekent dat het systeem voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. De data wordt verstuurd via een versleutelde VPN-verbinding die streng beveiligd zijn en niet door derden inzichtelijk zijn. Door de hoogste vorm van databeveiliging te hanteren bent u verzekerd van een veilige gegevensverwerking.

 

Privacy kilometerregistratie

Veel GPS trackers worden ook gebruikt voor de kilometerregistratie. Hierbij is het van belang dat data versleuteld verstuurd wordt, maar ook dat er een duidelijke richtlijn is tussen werknemer en werkgever. Want mag de werkgever zomaar de kilometerregistratie inzien waar privéritten in staan? Bij een kilometerregistratiesysteem van TrackJack is er een privacy statement, privacy beleid, privacyregeling werkgever-werknemer en verwerkersovereenkomst.

AVG

Sinds de AVG in mei 2018 in Nederland is geïntroduceerd, zijn er belangrijke regels samengesteld met betrekking tot de omgang van persoonsgegevens. Privacyrechten zijn hierin versterkt en uitgebreid, waardoor opgeslagen data niet zomaar voor iedereen inzichtelijk is. Het is daarom belangrijk om afspraken tussen werknemer en werkgever vast te leggen. Systemen die de kilometerregistratie bijhouden en een Keurmerk hebben, voldoen aan de eisen van de AVG. De werknemer bepaalt bijvoorbeeld zelf of de privéritten die zijn gemaakt ook inzichtelijk zijn voor de werkgever. Met behulp van het instellen van kantooruren, een app of een privéknop kan er geswitcht worden tussen privé- en zakelijke ritten. Zakelijke ritten zijn zichtbaar voor de werkgever, privéritten alleen als u daar toestemming voor geeft.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/
Neuromedproject

Läuft bei Ihrem BMW 118d die Steuerkette noch schön rund?

Der Steuerkette kommt bekanntermaßen eine äußerst wichtige Rolle zu, da sie die Kurbelwelle mit der Nockenwelle verbindet. Abhängig von der Kolbenposition öffnen und schließen sich die Ventile. Bei einem Riss der Steuerkette oder falls ein Zahn des Zahnrads übersprungen wird, öffnen sich die Ventile nicht im richtigen Moment und dadurch können enorme Schäden an den Ventilen, an der Pleuelstange und an den Kolben entstehen. Deshalb ist die Tatsache, dass sich bei einem BMW 118d die Steuerkette oftmals dehnt, für viele BMW Besitzerinnen und Besitzer zurecht eine alarmierende Nachricht. Es gilt also besonders genau auf das Motorengeräusch Ihres BMW zu achten und den Ölwechsel genau den Hinweisen entsprechend durchzuführen.

Akustische Warnsignale keineswegs ignorieren

Auch wenn Sie den Ölwechsel in den richtigen Intervallen mit dem hochwertigen vorgeschriebenen Öl durchführen, kann es dennoch sein, dass bei Ihrem BMW 118d die Steuerkette ungewöhnliche Geräusche von sich gibt, die im Laufe der Zeit immer weiter anschwellen. Aber so weit sollte man es eigentlich gar nicht kommen lassen. Informieren Sie sich rechtzeitig darüber, welche Werkstatt zuverlässige Arbeit leistet und sich mit dem spezifischen Problem einer sich dehnenden Steuerkette bei bestimmten BMW Motoren auskennt. Wer sich unverzüglich an eine spezialisierte Fachwerkstatt wendet, erspart sich eine Menge Zeit, Geld und nicht zuletzt auch Kopfzerbrechen.

Niederländische Kfz-Werkstatt hat sich einen hervorragenden Ruf aufgebaut

Die richtige Werkstatt ist das TechServiceCenter de Betuwe, wenn Ihr BMW 118d Probleme mit der Steuerkette aufweist. Das bestätigen die äußerst zahlreichen ausgesprochenen positiven Beurteilungen, die diese Werkstatt erhält. Dort wird noch wirklich fachmännische Arbeit geleistet und hinsichtlich aller Vorgänge herrscht die gewünschte Transparenz. Aus gutem Grund verfügt diese Werkstatt auch über einen umfangreichen deutschen Kundenkreis. Auch die Anfahrt stellt keinen Hinderungsgrund dar, da Ihr Wagen auf Wunsch gerne bei Ihnen abgeholt und nach der Reparatur, die zu einem dauerhaften Ergebnis führt, wieder gebracht werden kann.

https://www.techservicecenter.de